Buna seara!
Pentru comercializarea dulciurilor ambalate de producator, ca si activitate secundara intr-un magazin de artizanat, este necesara obtinerea vreunui autorizati de la DSVSA?
Va multumesc!
Buna seara!
In urma cu 3 luni s-au efectuat lucrari de termoizolare exterioara la cateva apartamente situate pe coloana apartamentului meu. Pe langa neglijenta din timpul efectuarii lucrarilor (cand m-am intors din concediu am gasit cativa centimetri de moloz pe unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat), firma contractata de vecinii mei a lasat un adevarat dezastru sub geamul meu (pe o terasa ce constituie "acoperisul" unei farmacii de la parter) - cateva zeci de saci de hartie, moloz, galeti,pet-uri, etc.
De atunci ma milogesc efectiv de reprezentantii asociatiei sa faca ceva pentru igienizarea terasei si ma lovesc de diferite forme de refuz. Unul dintre motiva ar fi ca nu se poate sa justifice proprietarilor membri ai asociatiei aceste cheltuieli, decat daca ar fi efectuate de o persoana juridica
Din acest motiv am hotarat sa nu mai achit transa a doua (200 ron) din cheltuielile repartizate apartamentului meu pentru inlocuirea tevilor de alimentare cu apa rece pana la rezolvarea solicitarii mele. Mentionez ca aceasta operatiune a putut fi efectuata de o persoana fizica...
Dupa doua zile, casierul asociatiei care a refuzat sa imi incaseze cheltuielile lunare de intretinere, afiseaza un anunt la avizier prin care imi informeaza vecinii (unii dintre ei cu restante de mii de lei) ca din cauza mea se va sista apa pe toata coloana.
Va rog sa ma lamurati daca iginiezarea acestei terase este sau nu de competenta asociatiei de locatari.
Va multumesc!