avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii comercializare dulciuri ambalate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii comercializare dulciuri ambalate

Buna seara!
Pentru comercializarea dulciurilor ambalate de producator, ca si activitate secundara intr-un magazin de artizanat, este necesara obtinerea vreunui autorizati de la DSVSA?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:54, 12 Martie 2014
Aveti nevoie de aviz sanitar de functionare pentru comercializarea oricaror produse alimentare, indiferent de modul lor de ambalare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Avizare producatorilor de catre dsvsa MyFamilyMarket MyFamilyMarket Bună ziua! Am o întrebare, dacă puteți să-mi dați un sfat? Organizăm târgul My Family Market, un târg cu producători locali, iar ni s-a dat un ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor traditionale nefis nefis buna ziua. as dori informatii legate de comercializarea produselor traditionale. va exemplific: pot sa comercializez de exemplu carnati ,sunci si carne ... (vezi toată discuția)