avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate Graurs

Activitate Graurs

Buna ziua! Am si eu o mare nedumerire!Sunt angajata a unei firme care in august si-a inchis punctul de lucru,iar pe 15 octombrie mi s-a spus ca a intrat in insolventa,numindu-se un administrator judiciar!Acesta imi spune ca ar vrea sa-mi faca decizia de incetare a contractului de munca cu data de 15 oct.Sunt insarcinata in app 7 luni.Eu nestiind de intrarea in insolventa din data de 15 mi-am luat concediu de risc maternal din data de 22 oct.Acum mi se spune ca as avea 2 variante:sa intru in somaj,dar gandindu-ma ca vrea sa inchida cu 15 oct,ar fi o intrerupere la mine pt indemnizatie,nu? sau a doua varianta sa ma lase in concediu(dar adm judiciar nu stie ce sa faca cu concediile medicale),dar se gandeste daca ma afecteaza astea 2 luni jumate pana nasc,daca firma numai are cum sa plateasca la stat taxele pt angajat,neavand activitate. Nu stiu daca m-am facut inteleasa cu situatia mea,fiind prea complicata,dar as vrea un sfat,va rog! Ma afecteaza la indemnizatie daca lunile astea pana nasc angajatorul nu plateste taxele? Am nevoie de ajutorul dvs! Va multumesc!