avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insolventa+angajata insarcinata =????
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insolventa+angajata insarcinata =????

Buna ziua! Am si eu o mare nedumerire!Sunt angajata a unei firme care in august si-a inchis punctul de lucru,iar pe 15 octombrie mi s-a spus ca a intrat in insolventa,numindu-se un administrator judiciar!Acesta imi spune ca ar vrea sa-mi faca decizia de incetare a contractului de munca cu data de 15 oct.Sunt insarcinata in app 7 luni.Eu nestiind de intrarea in insolventa din data de 15 mi-am luat concediu de risc maternal din data de 22 oct.Acum mi se spune ca as avea 2 variante:sa intru in somaj,dar gandindu-ma ca vrea sa inchida cu 15 oct,ar fi o intrerupere la mine pt indemnizatie,nu? sau a doua varianta sa ma lase in concediu(dar adm judiciar nu stie ce sa faca cu concediile medicale),dar se gandeste daca ma afecteaza astea 2 luni jumate pana nasc,daca firma numai are cum sa plateasca la stat taxele pt angajat,neavand activitate. Nu stiu daca m-am facut inteleasa cu situatia mea,fiind prea complicata,dar as vrea un sfat,va rog! Ma afecteaza la indemnizatie daca lunile astea pana nasc angajatorul nu plateste taxele? Am nevoie de ajutorul dvs! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Situatie copil nr.2 Geolardo Geolardo Ma aflu in situatia urmatoare : - am nascut pe 19.05.2016 - am intrat in indemnizatie de crestere a copilui fiind studenta la zi - inainte cu 2 luni de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil geo20sory geo20sory buna ziua.sunt angajata la o firma din10 septembrie 2012 si am fost nevoita sa intru in concediu de risc maternal...de la data de 21 iun 2013 pana la 31 iul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)