avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Activitate calatorul72

Activitate calatorul72

Lucrez ca subofiter in cadrul MApN. As dori un raspuns la intrebarea - este nelegal imputernicirea si numirea prin cumul a unui subofiter pe o functie de ofiter fara a primi drepturile prevazute de legile in vigoare. Precizez ca am fost numit sa duc prin cumul atributiile unei functii de ofiter cu indemnizatie de comanda. Cel dinaintea mea a fost ofiter si a beneficiat, iar eu ca sunt subofiter nu am beneficiat,nici de drepturile pentru ca am fost numit pe o functie superioara , nici de indemnitia de comanda corespunzatoare functiei, desi atributiile sunt aceleasi. Sunt la a doua numire in decurs de 2 ani, intre timp am mai fost numit si pe o alta functie cu coeficient de ierrhizare mai mare decat cel pe care sunt incadrat si la rapoartele pe care le-am inaintat mi s-a raspuns ca nu am dreptul sa primesc nimic. In conditiile in care am cele mentionate ma indreptatesc la primirea unor drepturi banesti, care sunt pasii urmatori pentru a putea beneficia de de acestea? Sunt recunoscator persoanei care ma consiliaza in aceasta problema.
Multumesc anticipat. Cu stima !