Multumesc mult! Eu stimulentele le am luat as mai putea schimba ceva in ce priveste recalcularea cu cei 10% si 12% si acesti 20 % dar stimulentele sa fie incluse in báza? De ce temei legál sa má leg?
Nu sunt grea de cap dar esti mult mai pregătită ca mine daca poti sa mi explici pasii cum ai ajuns la suma asta..1624lei încadrarea ,la care a au aplicat toate maririle 12%..10 % si dupa mărire mi a dat dispozitia cu 3001 lei stimulentele sunt 466lei dar mi le adauga la 3001lei .As vrea sa stiu si unde sa urmăresc în OG sau ce or fi ca am contestat dispozitia de salarizare.
Multumesc anticipat.
Am si eu o intrebare pt Kyandra daca poate sa mi raspunda si vede mesajul, sunt functionar public cls I plecând de la încadrarea de 1624lei, in 2010 luam 15 % din amenzi si majorari conf.art 227 din OG 92/2003; as vrea sa stiu daca aceste sume trebuiau incluse in salariul de baza incepand cu 01.01.2011, fiindcă ele au fost adăugate ca stimulent si nu li s a aplicat nici o mărire,as putea sa aflu si eu care ar fi fost salariul meu incepand cu 01.02 2017? Mentionez ca am gradatia 5 si coeficientul 3,61. Multumesc anticipat!
Functionar public plecând de la salarizare de 1624 lei vechime 21 ani , in 2010 oct am luat sti.ulente de 15% din amenzi si mai 466lei care nu a au inclus in salariu de baza ,a ramas ca stiment aceeasi suma,e corect? Care ar fi salariul meu incepand cu 01.02.2017?
daca sotul lucreaza strainatate , fara contract de munca pot beneficia de ajutor incalzire , daca casa e pe numele la amandoi , eu locuiesc cu copii in tara si nu am c.i. lui am o copie iar d-na de la primarie imi cere c.i. in original
:clapping: