avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

daca sotul lucreaza strainatate , fara contract de munca pot beneficia de ajutor incalzire , daca casa e pe numele la amandoi , eu locuiesc cu copii in tara si nu am c.i. lui am o copie iar d-na de la primarie imi cere c.i. in original
:clapping:

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire pe gaz anca.patri anca.patri Buna ziua! Care sunt conditiile de acordare a ajutorului pt incalzire? Eu sunt casatorita, am un copil si locuim la mama. Mama a facut cerere pt ajutor ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire, sot plecat strainatate mihasim mihasim Pot beneficia de ajutor pentru incalzire (eu si copiii) daca sotul lucreaza cu contract in strainatate? In norme am citit ca doar cei care locuiesc efectiv in ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces Anastasia Petre Anastasia Petre Buna ziua! In situația decesului unei persoane care nu realiza venituri in tara, nefiind nici pensionar soția poate beneficia de ajutorul de deces dacă se ... (vezi toată discuția)