avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor incalzire, sot plecat strainatate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor incalzire, sot plecat strainatate

Pot beneficia de ajutor pentru incalzire (eu si copiii) daca sotul lucreaza cu contract in strainatate? In norme am citit ca doar cei care locuiesc efectiv in acea casa pentru care se solicita acest drept o pot face. Nu avem nimic altceva in proprietate decat apart de 3 camere, iar eu sunt bugetara. Multumesc .
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 18:08, 18 Octombrie 2011
Puteti beneficia de subventie la incalzire daca nu depasiti plafonul aloacat pentru subventii .
Potrivit OUG nr. 70/2011, pe perioada sezonului rece, ajutoarele de incalzire vor fi acordate persoanelor cu venituri de pana la 786 lei pe membru de familie, in cazul familiilor, respectiv celor cu venituri de cel mult 1.082 lei, in cazul persoanelor singure.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor energie electrica nistorsofia nistorsofia Din aceasta iarna 2013-2014 se vor acorda subventii si ptr. cei care se incalzesc cu energie electrica . Eu am o pensie de 566 si indemnizatie de handicap ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire defcon defcon poate fi blocat ajutorul de incalzire daca singurele venituri sunt o inchiriere si alocatia a doi copii ? veniturile sunt in total de 434 ron. si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariu net pt ajutor incalzire mariammm mariammm pe fluturasul de salariu apare rubrica venit net, iar la final rest plata(mai mic cu cca. 1oo ron decat venitul net). Pe adeverinta pt ajutor incalzire mi-a ... (vezi toată discuția)