avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor de incalzire pe gaz
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de incalzire pe gaz

Buna ziua!
Care sunt conditiile de acordare a ajutorului pt incalzire?
Eu sunt casatorita, am un copil si locuim la mama. Mama a facut cerere pt ajutor incalzire pe gaz in care ne-a inclus si pe noi. Dosarul a fost respins pt ca numele sotului meu nu apare in cerere.Eu si sotul meu avem adrese diferite in buletine pt ca efectiv nu locuim impreuna,eu si fata stam in tara iar sotul in strainatate deci suntem separati in fapt. Desi am explicat acest lucru doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu poate primi dosarul deoarece si sotul meu trebuie sa apara in hartii si ,mai mult ,ca trebuie sa- si faca flotant pe adresa mamei mele.
E adevarat acest lucru?
As dori sa stiu care este legea, oug, hg sau actul normativ care prevede acest lucru
Multumesc anticipat celor care ma lamuresc.
Cel mai recent răspuns: anca.patri , utilizator 14:35, 10 Noiembrie 2010
depuneti si o adeverinta de la administratie ca sunteti doar 3 persoane la intretinere. sotii nu sunt obligati sa locuiasca impreuna asa ca nu vad de unde obligativitatea ca sotul sa apara in hartii.
daca dvs mama si copilul va incadrati in conditiile de acordare cu veniturile dvs si toate celelalte (a doua casa, masina cu motor de cap mare, depozite bancare), nu vad de ce sa nu beneficiati de ajutor.
poate data viitoare n-o mai gasiti pe aceeasi d-na zeloasa la ghiseu
Asa voi face! Multumesc pt ajutor
Totusi cu schimbarile astea de legi: vine o ordonanta si o modifica pe alta si tot asa, ma gandeam ca poate se specifica pe undeva acest fapt, cu haosul care e in sistem nu se mai intelege nimic#-o
Maine voi incerca din nou sa depun dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire eleefe eleefe mama mea,impreuna cu mine si sora mea suntem mostenitorii tatalui meu,decedat in 2004.Mama mea locuieste acum singura, eu si sora mea locuind la adrese ... (vezi toată discuția)
Divorț cu copii minori la notar! dacă in urna divorțului la ... andreea27 andreea27 Divorț cu copii minori la notar! Dacă in urna divorțului la notar părinții si copii vor continua să locuiască împreună la acelasi domiciliu, cum va ... (vezi toată discuția)
Viza flotant pt chirias GGP GGP Am un apartament mostenit de la sotul meu impreuna cu fiica noastra, iar el l-a mostenit de la mama lui.Acest apartament l-am inchiriat cu contract inregistrat ... (vezi toată discuția)