avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire

mama mea,impreuna cu mine si sora mea suntem mostenitorii tatalui meu,decedat in 2004.Mama mea locuieste acum singura, eu si sora mea locuind la adrese diferite.Din masa succesorala detin si eu 3/8.Din cauza asta dosarul meu pt ajutorul de incalzire a fost respins cu motivatia urmatoare:sunt proprietar al altui imobil...Ce pot sa fac fiindca eu nu ma bucur de nici un avantaj ca detinator al unei bucati de mostenire. Mama mea administreaza tot iar eu cu sora mea beneficiem doar de faptul ca ea plateste impozitul la intreaga proprietate...Ce pot sa fac ca sa nu pierd ajutorul ?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2013
eleefe, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara locuiește ... r_anacristina r_anacristina Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara locuiește singura intr o casa, dar deține ca și moștenitor împreună cu mine și sora mea (după tatăl ... (vezi toată discuția)
Informatii succesiune Moni_Galati87 Moni_Galati87 Buna ziua, As avea nevoie de cateva lamuriri cu privire la succesiune. Tatal meu a decedat in 2018, s-a facut succesiune pe bunurile pe care stiam ca le ... (vezi toată discuția)
Casa - act vinzare cumparare sssilvia sssilvia Din 1995 , o casa cu act vinzare cumparare , cu mama jumatate si cu sora mamei jumatate , in prezent casa se vinde noi nu stim daca in acel act e trecut tata ... (vezi toată discuția)