avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara locuiește ...

Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara locuiește singura intr o casa, dar deține ca și moștenitor împreună cu mine și sora mea (după tatăl care a decedat în urma cu 5 ani) și un apartament în care locuim eu și sora, mai poate primi subvenție la gaze naturale? Doar ea are adresa acolo unde locuiește, adică în casa. Cu alte cuvinte, contează cati proprietari are are o locuință sau cati locuiesc efectiv în ea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:37, 28 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă îndeplinește condițiile legale, poate primi ajutor de încalzirea doar pentru locuința unde locuiește de fapt în prezent.

Da, contează câte persoane locuiesc în imobil și va trebui ca toți sa depuna adeverință de venit la Primărie.

Nu știu la ce subvenție faceți referire, că pentru ajutorul de încalzire actele s-au depus din octombrie, acum deja e tardiv.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire 2013-2014 mariani200077 mariani200077 Buna seara ! As dori sa stiu daca mama mea in varsta de 73 ani, cu o pensie de 350 RON poate beneficia de ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014, in ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire eleefe eleefe mama mea,impreuna cu mine si sora mea suntem mostenitorii tatalui meu,decedat in 2004.Mama mea locuieste acum singura, eu si sora mea locuind la adrese ... (vezi toată discuția)