avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VIZA FLOTANT PT CHIRIAS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VIZA FLOTANT PT CHIRIAS

Am un apartament mostenit de la sotul meu impreuna cu fiica noastra, iar el l-a mostenit de la mama lui.Acest apartament l-am inchiriat cu contract inregistrat la administratia publica.Chiriasul vrea sa obtina ajutor pt incalzire si spune ca are nevoie de viza de flotant la domiciliul respectiv.Este vreun risc pentru mine ca proprietar daca ii fac viza de flotant? Pot sa-i fac doar pt perioada acordarii ajutorului de incalzire? De la politie au intrebat daca mai am alta proprietate dobandita impreuna cu sotul meu decedat? Oare de ce ii intereseaza acest aspect?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:24, 27 Octombrie 2011
Nu, nu-i nicio problema daca isi face resedinta la dvs, perioada maxima e de un an ( dupa care se reinnoieste), dvs ii faceti pe ce perioada doriti.
Nu stiu de ce v-au intrebat daca mai detineti alte proprietati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire (nu ma repet),un sfat varog.... gratyela gratyela Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de ajutor incalzire...apartament proprietate mama mea,ea pensionara venit 629 lei,eu fara venit (terminat somaj in ... (vezi toată discuția)
Viza flotant pt spatiu comun darkrider darkrider Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Undeva la ultimul etaj al unui bloc exista un apartament care are regim juridic de spatiu comun. Intr-o ... (vezi toată discuția)
Contract comodat vs viza flotant StefiPop StefiPop Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. De 2 ani sunt relocata impreuna cu familia in Brasov. Stau cu chirie in Brasov de 1 an in acelasi apartament. ... (vezi toată discuția)