Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de ajutor incalzire...apartament proprietate mama mea,ea pensionara venit 629 lei,eu fara venit (terminat somaj in septembrie) viza flotant,fiica mea minora, alocatie 42 lei...sotul ,nu are viza flotant,deci nu locuieste cu noi#-o,venind in vizita....putem depune cerere pt acordare subventie? eu cum fac dovada ca nu am venit?(chiar daca potrivit OUG70/2011,nu am nevoie de asa ceva ,ci doar la ancheta sociala)...in speranta ca am scris clar despre dilema mea,va multumesc anticipat pt timpul acordat citirii acestui mesaj....
Pai doamna completati urgent cerere/declaratie pe proprie raspundere cu persoanele care stau efectiv in locuinta (deci trcute in evidenta as. prop), precum si cu veniturile, depunet-o la asociatie sau acolo unde va indruma asociatia si asteptati sa vedeti daca cererea este aprobata. Personal nu vad nici-un impediment pentru a nu fi aprobata (inafara cazului in care desi sunteti fara venit, sunteti proprietara unei drujbe sau a unui iaht...)!
Succes!
Va multumesc pentru mesajul scris...cat despre drujba sau iaht...:stunned:...inca sunt in dilema,cum justific nonvenitul meu...#-o...uf,pt cativa banuti,cata umilita....:((
:((Fiind cu serviciul in alta localitate,naveta costisitoare, domiciliul stabil ( in buletin) in apart. parintilor la noi vine la 3-4 zile sau la sf de sapt." in vizita"...o familie fericita...#-o
Ajutor caldura
tiramisu77
buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei dileme. vreau sa solicit ajutor de caldura pt iarna ce vine, ne incadram in venituri dar, copilul meu ... (vezi toată discuția)