buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei dileme. vreau sa solicit ajutor de caldura pt iarna ce vine, ne incadram in venituri dar, copilul meu minor beneficiaza de pensie alimentara data de tatal sau in valoare de 200 lei. intrebarea mea este: acest venit se trece si el in calcul si trebuie declarat?
va multumesc pt ajutor
Aveti formularele aferente sezonului 2013-2014 (nu am vazut pensia de intretinere a copilului - la alte venituri ar trebui sa fie vorba de un venit impozabil) la aceasta adresa: [ link extern ]
cel mai sigur treceti pe la primarie, unde se depun cererile si cereti informatii acolo...ei trebuie sa stie cel mai bine.
-teoretic e venit, ca in acele formulare se cer tot felul de venituri...adica tot ce intra.
Si multumim pentru amabilitatea cu care ne raspundeti, am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp.
Am facut cu cineva un contract de inchiriere a apartamentului meu, acesta este inregistrat la Fisc si este valabil 1 an de zile. Notarul a zis chiriasului ca daca are acest contract este suficient pentru intocmirea dosarului, la asociatie administratorul ii comunica, ca fara viza de flotant o sa fie respins cu siguranta !!!
Care e varianta corecta pentru admiterea acestui dosar ????
Subventie incalzire
ela.m
locuiesc intr-un apartament cu fiul meu minor,in noiembrie voi lua ultimii bani de la somaj,cum sa trec veniturile realizate pe cererea tip pentru ... (vezi toată discuția)