avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor caldura

buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei dileme. vreau sa solicit ajutor de caldura pt iarna ce vine, ne incadram in venituri dar, copilul meu minor beneficiaza de pensie alimentara data de tatal sau in valoare de 200 lei. intrebarea mea este: acest venit se trece si el in calcul si trebuie declarat?
va multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:24, 4 Noiembrie 2013
Aveti formularele aferente sezonului 2013-2014 (nu am vazut pensia de intretinere a copilului - la alte venituri ar trebui sa fie vorba de un venit impozabil) la aceasta adresa: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
emil6702, utilizator
Da, se trece si aceasta pensie alimentara.
Daca se trece alocatia pentru copii, cum sa nu se treaca pensia alimentara?

Se trec toate veniturile familiei.
cel mai sigur treceti pe la primarie, unde se depun cererile si cereti informatii acolo...ei trebuie sa stie cel mai bine.
-teoretic e venit, ca in acele formulare se cer tot felul de venituri...adica tot ce intra.
Pentru a face media pe membru de familie trebuie intai sa se faca totalul.

Deci, se ia in considerare si acest venit.
Buna ziua,

Si multumim pentru amabilitatea cu care ne raspundeti, am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp.

Am facut cu cineva un contract de inchiriere a apartamentului meu, acesta este inregistrat la Fisc si este valabil 1 an de zile. Notarul a zis chiriasului ca daca are acest contract este suficient pentru intocmirea dosarului, la asociatie administratorul ii comunica, ca fara viza de flotant o sa fie respins cu siguranta !!!

Care e varianta corecta pentru admiterea acestui dosar ????

Alte discuții în legătură

Dosar ajutor incalzire in sistem centralizat BDia BDia Buna ziua, ma numesc L. Diana, din Iasi, sunt parinte singur si am venituri de 175 lei/luna reprezentand pensia alimentara a copilului si 84 lei alocatia de ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de incalzire 2013-2014 mariani200077 mariani200077 Buna seara ! As dori sa stiu daca mama mea in varsta de 73 ani, cu o pensie de 350 RON poate beneficia de ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014, in ... (vezi toată discuția)
Subventie incalzire ela.m ela.m locuiesc intr-un apartament cu fiul meu minor,in noiembrie voi lua ultimii bani de la somaj,cum sa trec veniturile realizate pe cererea tip pentru ... (vezi toată discuția)