avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie incalzire

locuiesc intr-un apartament cu fiul meu minor,in noiembrie voi lua ultimii bani de la somaj,cum sa trec veniturile realizate pe cererea tip pentru subventie,daca in octombrie-noiembrie am banii de la somaj,dar pe urma raman doar cu alocatia si pensia alimentara a copilului,stiu din anii trecuti ca cererea se face o singura data,la sfarsitul lui octombrie.Si mai am o nelamurire,impreuna cu parintii am cumparat o casa batraneasca la tara acum cativa ani,in contract s-a trecut cum ca eu sunt proprietar dar cat timp ei traiesc sunt proprietari de drept,si dupa deces dreptul imi revine mie,ceva in genul asta,asa ca eu nu stiu acum daca pot beneficia de subventie la caldura.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:34, 4 Octombrie 2011
Sunteti proprietara a apartamentului unde locuiti cu minorul?
Daca sunteti proprietara acestuia si suplimentar figurati si cu a doua proprietate,nu puteti beneficia de ajutor incalzire
da,apartamentul este proprietate personala,dar cealalta casa va fi a mea doar dupa decesul p[arintilor,nu exista nici o portita,nici un lucru de facut,cum ar fi sa atasez copie a contractului de vanzare cumparare al casei ca sa pot dovedi ca momentan nu am de-a face cu acea casa?este foarte aiurea cu aceasta lege,,nu ne permitem sa platim atat de mult dat fiind ca nu mi-am gasit de lucru si nici somaj nu mai am
si tin sa mentionez ca nici macar nu e cine stie ce avere,acum 4 ani am dat 2500ron pe aceasta casa,cam cat ar fi intretinerea pe timp de iarna ,timp de 5 luni,cum e posibil sa ne injoseasca statul in asa hal?sincer,nu se poate face nimic?
Daca beneficiati de venituri de pana la 615 lei net/membru de familie,depuneti cerere pentru acordare sprijin de caldura
@ela.m
De unde ati tras concluzia ca va injoseste cineva daca nici macar nu ati depus declaratia si nici nu stiti daca va va fi respinsa sau nu?

Deci completati declaratia cu venitul obtinut din pensia alimentara si alocatia copilului pentru ca acesta va fi venitul sigur pentru iarna aceasta, in rest nu mai specificati nimic. O sa vedeti daca se leaga cineva de casa bunicilor.....

Alte discuții în legătură

Ajutoare de incalzire 2013-2014 mariani200077 mariani200077 Buna seara ! As dori sa stiu daca mama mea in varsta de 73 ani, cu o pensie de 350 RON poate beneficia de ajutoarele de incalzire in iarna 2013-2014, in ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura uraganinstant uraganinstant Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament inchiriat impreuna cu o prietena. Contractul de inchiriere este facut \"de mana\", nu este legalizat la ... (vezi toată discuția)