avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie caldura

Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament inchiriat impreuna cu o prietena. Contractul de inchiriere este facut "de mana", nu este legalizat la notar si inchirierea nu este declarata la fisc. In conditiile acestea, as putea beneficia de subventie pentru caldura? Daca da, ce alte criterii ar mai exista si cui ar trebui sa ma adresez?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 09:13, 1 Noiembrie 2011
Din pacate pentru dv. nu puteti face dovada ca locuiti in acel imobil si ca puteti beneficia de subventii.

f) locuinta de domiciliu sau de resedinta - locuinta situata la adresa inscrisa in actele de identitate ale membrilor de familie sau, dupa caz, adresa la care persoanele sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Puteti beneficia daca:
- sunteti trecuti in cartea de imobil si daca proprietarul face cererea in numele dumneavoastra sau...proprietarul va face o imputernicire notariala sa depuneti in numele lui;
- indepliniti conditiile privind veniturile si bunurile mobile si imobile pe care le aveti in proprietate.
In momentul in care vi se va face ancheta sociala va trebui sa aveti:
- acte care dovedesc veniturile;
- negatii de la primariile de domiciliu ca nu ati depus acolo cererea de ajutor;
- adeverinte de la directiile de taxe si impozite din care sa reiasa daca aveti sau nu bunuri mobile sau imobile.
Fiecare Primarie cere actele (pentru amandoi) pe care le considera necesare asa ca este posibil sa vi se mai ceara si alte acte.
Ca sa depuneti cererea, trebuie sa mergeti la Primaria sau la Directia de Asistenta Sociala din sectorul unde locuiti. Acolo intrebati si de acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura - ce persoane declar ? arakys arakys Buna ziua! Locuiesc impreuna cu o alta persoana in apartamentul propriu. Acesta persoana nu are buletin (mutatie) facut pe domiciliul meu in schimb este ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura 2011-2012 lualyana80 lualyana80 Buna,am si eu o nelamurire.....anul trecut am avut viza de resedinta si am beneficiat de subventia pt caldura,iar anul asta mi-am facut buletin pe adresa ... (vezi toată discuția)