avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventie caldura 2011-2012
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventie caldura 2011-2012

Buna,am si eu o nelamurire.....anul trecut am avut viza de resedinta si am beneficiat de subventia pt caldura,iar anul asta mi-am facut buletin pe adresa respectiva si nu mai beneficiez ca cica actele se depun pe numele proprietarului,proprietar fiind tatal fetitelor mele,nu suntem casatoriti legal si nici nu locuim impreuna.....am venit lunar 842,alocatiile fetitelor......chiar e adevat???.....va rog ajutati-ma cu un raspuns.....multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:32, 23 Octombrie 2011
lualylana80
OU 70/2011
- familie — sotul, sotia, precum si alte persoane, indiferent daca intre acestea exista
sau nu relatii de rudenie, care au acelasi domiciliu sau resedinta si/sau care locuiesc
si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la
stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;
-ajutor pentru incalzirea locuintei — masura de sprijin destinata consumatorilor
vulnerabili cu venituri situate pana la un prag stabilit de lege si care are drept scop
acoperirea integrala sau, dupa caz, a unei parti din cheltuielile cu incalzirea locuintei;
-locuinta de domiciliu sau de resedinta — locuinta situata la adresa inscrisa in
actele de identitate ale membrilor de familie sau, dupa caz, adresa la care
persoanele sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea
cheltuielilor de intretinere a locuintei;
Asa este.
Solicitantul este proprietarul, titularul contractului de inchiriere sau o persoana imputernicita de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea ajutorului pentru incalzire anagrz anagrz Buna ziua, Sunt proprietara a unui apartament cu 2 camere in localitatea Constanta. Sunt divortata si am o fetita de 20 ani, care este studenta in anul 1 la ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire sergheicelmare sergheicelmare stau cu familia compusa din 5 membri impreuna cu bunica din partea sotiei si mi se refuza ajutorul de incalzire pe motiv ca nu detin locuinta proprietate ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)