avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acordarea ajutorului pentru incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acordarea ajutorului pentru incalzire

Buna ziua,

Sunt proprietara a unui apartament cu 2 camere in localitatea Constanta. Sunt divortata si am o fetita de 20 ani, care este studenta in anul 1 la facultate. Eu si fiica mea avem adresa de domiciliu la acest apartamet din Constanta. Eu traiesc in concubinaj cu o persoana la care si locuiesc. Intrebarea mea este fiica mea poate sa isi faca cerere si declaratie pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuientei fiind studenta si neavand niciun venit? Cum se procedeaza? Face ea cererea ? Trebuie completata cererea si la litera A si la litera B?
Astept un raspuns.Multumesc
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 11:07, 26 Octombrie 2011
Primeste subventie cine sta in acel loc si poate face dovada respectiv cu B.I. si este trecuta in cartea de imobil.Formularul il complecteaza studenta cu datele ce se cer din formular .

d) familie - sotul, sotia, precum si alte persoane, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie, care au acelasi domiciliu sau resedinta si/sau care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;
e) persoana singura - persoana care a implinit varsta de 16 ani, locuieste si se gospodareste singura;
f) locuinta de domiciliu sau de resedinta - locuinta situata la adresa inscrisa in actele de identitate ale membrilor de familie sau, dupa caz, adresa la care persoanele sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire 2013 irinasilvia irinasilvia Buna seara,pot beneficia de ajutor pentru incalzire daca sotul e plect in strainatate fara contract de munca? eu nu lucrez si am doi copii minori m-ar intesa ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire cu energia electrica andreeavenetopol andreeavenetopol Locuiesc in apartamentul mamei mele, doar eu, sotul si copilul. Venitul familiei este 1805 lei total. Noi avem o casa pe numele nostru dar nu locuim la acea ... (vezi toată discuția)
Nu mi-se acorda subventie pentru caldura claws claws nu mi-se acorda subventie pentru caldura,pe motiv ca nu sunt propietar in locuinta in care stau de 30 de ani.nu am nici un venit si beneficiez de subventie ... (vezi toată discuția)