Va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de ajutor incalzire...apartament proprietate mama mea,ea pensionara venit 629 lei,eu fara venit (terminat somaj in septembrie) viza flotant,fiica mea minora, alocatie 42 lei...sotul ,nu are viza flotant,deci nu locuieste cu noi#-o,venind in vizita....putem depune cerere pt acordare subventie? eu cum fac dovada ca nu am venit?(chiar daca potrivit OUG70/2011,nu am nevoie de asa ceva ,ci doar la ancheta sociala)...in speranta ca am scris clar despre dilema mea,va multumesc anticipat pt timpul acordat citirii acestui mesaj....
@elena.....Conform art 6,alin d...." familie — sotul, sotia, precum si alte persoane, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie, care au acelasi domiciliu sau resedinta si/sau care locuiesc si se gospodaresc impreuna, sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;"..e drept ca din salariu dansului,ne revin si noua bani pt cheltuieli casnice,dar.....nu avem resedinta comuna,deci....nu e gresit din punt de vedere legal,zic eu...poate gresesc,si imi cer scuze....#-o...am detaliat toata situatia mea familiara(sau in mare parte),dar un raspuns mai "palpabil",inca mai astept,va rog....:wassat:
Bun gasit...astazi am depus actele pt ajutorul de incalzire :thumbup:,nu am avut nevoie de nici un act de la finante,totul a fost ok,si de acum astept ancheta sociala....o saptamana minunata tuturor(si calduroasa)!:coffee:
Ajutor caldura
tiramisu77
buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra unei dileme. vreau sa solicit ajutor de caldura pt iarna ce vine, ne incadram in venituri dar, copilul meu ... (vezi toată discuția)