avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate nexy

Activitate nexy

Răspuns la discuția revenire cic
multumesc ptr raspuns
revin pe acest subiect... situatia nu e deloc placuta la serviciu..e un razboi rece al nerviilor ..
de ce ma incapatanez sa mi cer drepturile si nu imi dau demisia ... firma este o multinationala ... unde managerii romani fac reguli dar nu la fel ptr toata lumea...
desi trebuia sa imi iau in primire task-urile ... nu am primit nimic ...
ce pot face in situatia in care nu imi mai dau voie sa intru in firma ?

multumesc mult
Buna seara,
In esenta nu am primit nici o fisa a postului cu atributiile care imi revin, dar mi s-a propus verbal sa fac cu totul alta munca fara a se respecta notiunea de echivalenta. Atributille pe care le aveam au fost preluate de o alta persoana care a fost reangajata in momentul in care am plecat in CIC.
In departamentul respectiv nu mai sunt sarcini pentru o alta persoana, lucru ce ar insemna o concediere a unei persoane din departament odata cu revenirea mea. In consecinta se amina luarea unei decizii in legatura cu persoana mea.
ce pot face in conditiile in care primesc sarcini pe mail care nu figureaza in fisa postului meu ?
ei stiu ca nu ma pot concedia deoacere sarcinicile mele exista real si incearca sa se joace la nervii ..ceva de genul : eu te primesc dar nu am ce sa ti dau sa faci , poate cand au nevoie sa faci xerox , faci xerox etc.
in ce moment pot face o sesizare la ITM ?sunt sigura ca nu voi primi o noua fisa deoarece ce propun ei verbal sunt sub calificarea mea.

multumesc
Discuție revenire cic
Buna seara,

mi-am facut cerere de revenire din CIC dupa 1 an , angajatorul a fost de acord , dar in schimb imi spune ca nu mai exista atributiile din fisa postului meu si imi da ca sarcini cum ar fi deplasarile in tara , sa plimb hartii , etc.
Ce pot face ? atributiile din fisa postului meu exista , sunt facute de o alta persoana angajata cu 2 luni inainte de a intra eu in CIC ptr a preda lucrurile.