avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate catzalin

Activitate catzalin

Am terminat Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea Transporturi,Domeniul Inginerie Mecanica, Specializarea Material Rulant prescum am urmat si curusurile de master ale universitatii Transilvania Brasov, Facultatea de Mecanica, in domeniul Ingineria Autovehiculelor, specializarea Autovehiculul si Mediul si cei de la RAR nu vor sa imi accepte dosarul meu pentru atestare itp pe motivul ca diploma de master nu o considera de specialitate inginerie a automobilelor, desi in art 11 la pct 1 lit a precizeaza condiitiile ca fiind: calificare ca inginer autovehicule rutiere sau subinginer mecanic automobile ori calificare asimilate legal acestora.
Dupa cate vedeti ei nu considera diploma de master o calificare asimilata.
Ce pot sa fac si daca este vreo posibilitate de instanta civila ca sa pot face si eu acest curs de atestat itp, deoarece nu mi se pare corect sa nu imi accepte diploma mea de studii.
O alte problema este faptul ca dansii nu vor sa imi dea imi scris nimic conform caruia ei imi resping dosarul, spun doar ca nu am stuudii de specialitate, atat si imi da dosarul in brate.