avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Atestat ITP - diploma master ca dovada a calificarii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Atestat ITP - diploma master ca dovada a calificarii

Am terminat Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea Transporturi,Domeniul Inginerie Mecanica, Specializarea Material Rulant prescum am urmat si curusurile de master ale universitatii Transilvania Brasov, Facultatea de Mecanica, in domeniul Ingineria Autovehiculelor, specializarea Autovehiculul si Mediul si cei de la RAR nu vor sa imi accepte dosarul meu pentru atestare itp pe motivul ca diploma de master nu o considera de specialitate inginerie a automobilelor, desi in art 11 la pct 1 lit a precizeaza condiitiile ca fiind: calificare ca inginer autovehicule rutiere sau subinginer mecanic automobile ori calificare asimilate legal acestora.
Dupa cate vedeti ei nu considera diploma de master o calificare asimilata.
Ce pot sa fac si daca este vreo posibilitate de instanta civila ca sa pot face si eu acest curs de atestat itp, deoarece nu mi se pare corect sa nu imi accepte diploma mea de studii.
O alte problema este faptul ca dansii nu vor sa imi dea imi scris nimic conform caruia ei imi resping dosarul, spun doar ca nu am stuudii de specialitate, atat si imi da dosarul in brate.

Alte discuții în legătură

In codul cor 2015 - nu exista inginer sudor desi in politehnici se ! teodorbadea teodorbadea Buna ziua, Sunt absolvent din 2012 al UNIVERSITATII POLITEHNICE din BUCURESTI Facultatea de inginerie si managementul sistemelor tehnologice (4 ... (vezi toată discuția)
Inginer colegiu Victor143 Victor143 Bună ziua, am absolvit facultatea de mecanica , cu diploma de absolvire specialziare inginer colegiu automobile durata studiilor 3 ani, pot fi încadrat ca ... (vezi toată discuția)
Master pasparan constantin pasparan constantin Daca am absolvit cursuri de subingineri, pot urma masterul? Se pot echivala cu absolvirea cursurilor de lunga durata? (vezi toată discuția)