avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginer colegiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginer colegiu

Bună ziua, am absolvit facultatea de mecanica , cu diploma de absolvire specialziare inginer colegiu automobile durata studiilor 3 ani, pot fi încadrat ca inginer în 2017? (Menționez ca am absolvit în 2005 ulterior angajându mă ca inginer în 2006 pe o periorda de 1 an la o fabrica de vagoane.)
Cel mai recent răspuns: gid.2912 , utilizator 08:07, 27 Iunie 2017
Buna ziua,
Eu știu pe cineva care a terminat un colegiu ( 3 ani) la Politehnica Bucuresti in 2002; pe diploma lui scrie inginer colegiu, dar când s-a angajat , a fost încadrat ca subinginer, pe motiv că la noi nu există meseria de inginer colegiu. Pentru a fi inginer, ar trebui să vă continuați studiile ,adică sa mai faceți cred 2 ani. Ar trebui să vă duceți la facultate sa aflați exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat itp - diploma master ca dovada a calificarii catzalin catzalin Am terminat Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea Transporturi,Domeniul Inginerie Mecanica, Specializarea Material Rulant prescum am urmat si ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor inginer colegiu chilipepper chilipepper Buna ziua, Am nevoie de ajuorul dumneavoastra intr-o problema. Unul dintre colegii mei a fost incadrat gresit ca \"Inginer masini-unelte\", el avand doar ... (vezi toată discuția)