Am nevoie de ajuorul dumneavoastra intr-o problema. Unul dintre colegii mei a fost incadrat gresit ca "Inginer masini-unelte", el avand doar diploma de Inginer colegiu cu specializarea "Explatare masini si utilaje". Va rog, ma puteti ajuta spunandu-mi care ar fi incadrarea corecta dupa cor? Tot ce am gasit e "tehnician masini si utilaje" dar asta e pentru studii medii.
Va multumesc!
Daca are diploma de licenta, iar pe specializare are ''Exploatare masini si utilaje'', atunci il puteti incadra ca INGINER, conform COR 214508 - inginer masini unelte. Nu conteaza ca are diploma de inginer colegiu. Ce facultate a terminat? Probabil ca a terminat Facultatea de Mecanica. Cititi mai bine ce scrie pe diploma de licenta. Vedeti ca pe diploma de licenta scrie: ... DIPLOMA DE INGINER, Univ. din ..... faculatatea de....., ii confera d-lui. ....., absolvent a Univ. din ..... Facultatea de......., titlul de: INGINER........(daca mai scrie ceva dupa inginer, in unele diplome de licenta mai scrie INGINER DIPLOMAT), in profilul ....., specializarea ..... Pe contractul de munca ii treceti la incadrare functie doar ,,INGINER (COD COR 214508)''. Mare grija ca pe diploma de licenta sa nu scrie cumva SUBINGINER, si atunci totul se schimba.
Inginer colegiu
Victor143
Bună ziua, am absolvit facultatea de mecanica , cu diploma de absolvire specialziare inginer colegiu automobile durata studiilor 3 ani, pot fi încadrat ca ... (vezi toată discuția)