avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Cionutcrom

Activitate Cionutcrom

Imi retrag intrebarea am omis partea "Sesizati oficial presedintele de asociatie si solicitati sa va precizeze temeiul legal de impunere numar suplimentar de persoane"

Caz in care chiar dansul este si presedintele de asociatie ?
Spun asta din moment ce noi avem la parter, separat de restul blocurilor, asociatie unde platim cheltuielile aferente fiecarei luni.

Aceasta atitudine abuziva care o afiseaza administratorul poate fi reclamata? Exista un organ competent care poate lua masuri in asemenea situatii?
Buna ziua,
Problema se prezinta in felul urmator:
In timp ce doream sa discut cu administratorul blocului in care locuiesc despre galagia facuta de vecinii mei ( era ora 9 seara si inca se mai dadeau gauri cu bormasina) am fost informat ca voi avea o persoana in plus adaugata la intretinere.
Motivul, din cate a incercat sa explice administratorul, fiind vizitele prietenilor mei si mai exact faptul ca am fost vazut de 2 ori cu persoane care paraseau apartamentul meu care vezi doamne consuma curent cand aprind lumina pe scara( stau la et. 1 si deseori nu aprind lumina avand in vedere ca cea de la parter care este constant aprinsa bate pana la mine) si fac mizerie ( tin sa precizez ca suntem oameni normali si nu animale, singura mizerie pe care o facem sunt urmele carele le lasam in timp ce ne croim drumul spre apartament)
Intrebarea mea este:

Administratoul are dreptul sa faca asta? Eu stiam defapt ca cineva trebuie sa locuiasca la mine timp de 15 zile consecutive ca sa se poata adauga la intretinere o persoana in plus in nici un caz o vizita scurta de 10/15 minute, chiar unele mai lunci de o ora 2. Si din nou tin sa precizez ca nu am musafiri in fiecare zi a lunii care sa petreaca 10 ore sau mai mult.

Gresesc undeva? Nu am gandit bine problema? Rog sa ma lamureasca cineva defapt cum stau lucrurile si daca administratorul a luat decizia aceasta respectand o anumita lege pe care eu nu o cunosc.

Va multumesc.