avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Activitate AncaAnca17

Activitate AncaAnca17

cum pun in executare silita o hotarare judecatoreasca? adica pt o suma de recupetrat de 2100 lei, cat trebuie sa dau la executor? va multumesc!
Din cate stiu eu creditele se prescriu in 3 ani de la achitarea ultimei rate. tatal meu e mort de 4 ani...iar cat a fost in viata nu stiu de cand nu a mai platit ratele avand in vedere ca nici nu stiam de creditul facut...
Nu stiu ce sa fac...cum sa procedez?
Ei oricum pana acum au trimis notificari adresate tatalui (decedat).
2 notificari lasate in cutia postala....
Eu le-am trimis doar certificatul de deces al tatalui.....asa cum mi-au cerut cei de la Kruk printr-o discutie la telefon acum 2 ani.
Eu si mama nu putem cadea la o intelegere in privinta platii, avand in vedere ca nici cei de la BRD nici cei de la Kruk nu vor sa ne ofere informatii cu privire la creditul de salarii deoarece nu suntem titulare.
Nu mi se pare corect sa nu imi oferi informatii privind contractul semnat de tatal meu (decedat) si BRD dar sa ai pretentia ca eu sa platesc ceva de care eu nu stiu..si nici nu imi faci dovada ca exista.
Nu am facut succesiunea.Am acceptat-o pur si simplu.Specific ca apartametul pe care il avem este pe numele tatalui.
Va multumesc!
Buna ziua.
Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD. De aproximativ un an de zile cei de la Kruk ne trimit acasa notificari de plata pt suma de 120 mil. L-am trimis de 3 ori prin fax certificatul de deces al tatalui.
Astazi am primit de la Kruk o notificare ii spuneau tatalui meu (decedat) ca se va recurge la executare silita.
Ce se poate intampla? Eu si mama nu am stiut de acest credit de salarii. Mama a fost la BRD pt a i se oferi mai multe informatii dar nu au discutata cu ea deoarece nu este ea titlarul.
Va multumesc!