Mi-am dat demisia de la locul de munca, urmand ca in 10 ianuarie sa se termine perioada de preaviz de 20 de zile lucratoare. Acum o saptamana am fost anuntati ca nu se lucreaza in 27 decembrie, urmand sa se scada o zi din concediu. Eu zile de concediu nu mai am asa ca mi s-a spus ca va fi concediu fara plata, lucru care nu mi-a convenit deoarece de cand am intrat in preaviz am lucrat 9 ore pe zi nu 8 cum sunt prevazute in contract, dar am zis ca e ok si asa. Vineri insa am fost anuntati ca o persoane din fiecare departament urmeaza sa lucreze. Cum eu sunt singura fara zile de concediu, ar trebui sa merg la munca. Cum planurile au fost deja facute, as vrea sa stiu ce consecinte ar avea o zi de absenta nemotiva in situatia in care ma aflu.
Vreau sa imi dau demisia de la actualul loc de munca. Pana ce imi voi gasi alt job, este posibil sa achit ca persoana fizica cotizatiile la stat? Ma intereseaza sa stiu daca as beneficia apoi de indemnizatia de crestere a copilului in cazul in care as achita aceste taxe.