Ce motiv trebuie să am ca să pot câștig în instanță? Sau, mai bine spus, am vreo șansă să câștig?
O altă problemă!
Pe pagina a doua a contrcatului scrie de mână: ''Subsemnatul X am primit de la Y un arvun de ..... Ron.''. Din câte am inteles eu de la bunici, aceștia mai au un teren care se află în posesia primariei pentru că nu au plătiti impozitul pe acesta. Astfel că, cel care a cumpărat terenul pe care bunicii aveau titlu de propietate (teren pe care s-a incheiat acel contract de vânzare-cumpărare) vrea să cumpere și celălalt teren aflat la primărie - de aceea a scris pe verso, ce am citat mai sus (prin care îi roagă sau vrea să se asigure că bătrânii îi vor vinde tot lui pământul aflat la primărie).
Să spunem că nu pot rezilia contractul în instanță, fie că nu am un motiv foarte solid, fie că nu se poate căștiga în această situație. Bunicii mei pot să îi dea arvunul înapoi și să nu îi mai vândă terenul afalt la primărie fără a se face acest lucru în instanță? Până la urmă, este scris de mână și nu scrie clar de ce a dat acel arvun...Sau nu știu, cum se poate proceda în această situație legat de ''arvun''?
Bună ziua,
Un contract de vânzare-cumărare încheiat între două persoane plus un martor este un contract legal? Pentru ca acest contract de vânzare-cumărare sa fie legal, nu trebuie mers la notariat?
Acest contract a fost încheiat între bunicii mei si un cumpărator, făra să se sfătuiască cu familia. Astfel că, eu nu sunt de acord cu acel contract, pot să le spun bunicilor să îl anuleze, să nu îl respecte, avănd în vedere că nu s-a mers la notariat?
Țin să precizez că titlul de proprietate a fost înmânat cumpărătorului.