A lucrat cu grupa a II-a de munca din data de 1.03.1974 pana in data de 30.11.1997. Referitor la grupa trecuta in cartea de munca, nu as sti sa va spun precis, apare precizata in ea dar nu stiu daca este bine. Insa pe adeverinta data de la fostul loc de munca este trecuta grupa si perioada in care a lucrat in aceasta grupa. Ani vechime are 28 de ani si 6 luni, iar stagiul complet de cotizare 37 de ani si 6 luni.
Buna seara! Acum ceva timp mama mea si-a depus dosarul pentru pensie la limita de varsta, iar acum cateva zile i-a venit decizia de respingere. Inainte de aceasta, doamna de la casa pensiilor i-a cerut mamei mele sa mearga la locul unde a fost angajata si sa solicite Ordinul 50/1990, anexa 2, punctul 165 pentru a putea demonstra grupa. Fostul angajator al mamei mele, insa, a zis ca nu exista acest ordin si drept urmare nu i-a dat adeverinta de care avea nevoie. Eu am cautat si am vazut ca exista acel ordin, doar ca nu am gasit continutul punctului 165. V-as ruga frumos daca m-ati putea ajuta cu acest punct. Multumesc anticipat!