avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate cris777

Activitate cris777

freeelis a scris:

Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform HG nr.500/2011, modificata si completata.

Asadar, incetarea suspendarii c.i.m. se va completa si transmite in REVISAL.

Va multumesc f mult pentru raspunsul detaliat =D>
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti - aceasta decizie, in afara de faptul ca se da angajatului pentru a o depune la primarie, in vederea primirii stimulentului de insertie, se mai depune de angajator la alta institutie (ex. ITM...)?

Multumesc!
Va multumesc tare mult!
Multumesc pentru informatii si detalii. Asadar, pot sa ma intorc in CCC chiar daca am depus cerere de intoarcere la munca? Pot chiar sa cer doar 2 luni si sa mai prelungesc daca e cazul?

In ceea ce priveste faptul ca am depus actele pentru stimulent de insertie, ce trebuie sa fac?
Buna ziua, multumesc pentru promptitudine.

Am optat pentru concediu pana la 1 an.
Buna seara,

Ma aflu intr-o situatie delicata si nu stiu ce sa fac.
In urma cu o luna, inainte de a implini copilul 11 luni, am facut cerere pentru a ma intoarce la serviciu. Am fost doar o zi pentru ca am convenit cu angajatorul ca imi voi lua o luna concediu fara plata.
La aproximativ 3 saptamani am fost nevoita sa intru in concediu medical.
Problema este ca copilul este mai dependent de mine decat ma asteptam si ma vad nevoita, dupa terminarea medicalului, sa mai stau cu el acasa.

Pot solicita la locul de munca sa intru in concediu pentru ingrijire copil pana la implinirea a 2 ani? Sau nu mai este posibil?
Sau pot sa-mi iau cate o luna concediu pentru nevoi personale pana cand devine mai independent? Adica, iau doar o luna. Daca la final mai e nevoie, mai iau o luna si tot asa...

O alta problema este ca am depus deja dosar pentru stimulent de insertie.

Va rog mult sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac!

Multumesc!
Cristina C.
Va MULTUMESC f mult tuturor!
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele 2 situatii:
1. Parinti necasatoriti, tatal apare in certificatul de nastere al copilului, copilul poarta numele de familie al tatalui - pot scoate copilul din tara (in concediu) fara acordul tatalui?
2. Parinti necasatoriti, tatal apare in certificatul de nastere al copilului, copilul poarta numele de familie al mamei - pot scoate copilul din tara (in concediu) fara acordul tatalui?

In afara de aceasta situatie, exista altele in care nu ar fi necesar acordul tatalui daca copilul poarta numele de familie al mamei? Ar fi acesta un avantaj la declararea copilului?

PS Mentionez ca am mai gasit un subiect cu aceasta tema, insa nu am regasit aceeasi problema.

MULTUMESC!