avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate ioana48

Activitate ioana48

Nu sunt specializata insa asa ceva a patit niste cunostinte si au rezolvat tot prin tribunal. Persoana intretinuta a trebuit sa le plateasca investitiile ( ei au renovat 2 camere in rigips si au construit doua teracote) plus inca o suma pentru ca a fost ingrijita, si ea a facut acest contract cu alte persoane care ia-u platit pe primi. Depinde de martori, de ce chitante aveti si de judecator.
Buna ziua as dori sa stiu si eu daca exista o solutie legala in ce ma priveste. Noi suntem trei surori si am mostenit casa parinteasca. Prima data a murit tatal meu in urma cu 3 ani, a ramas maam mea in varsta de 80 de ani si bolnava, eu am avut grija de ea un an de zile , am facut si testament lasandu-mi mie partea ei, jumate din casa . Mai specific ca eu am suportata cheltuieli de inmormantare pentru amandoi . Surorille mele au venit doar in ziua inmormantari . De trei ani eu platesc impozitul si abonamentul la electrica sa nu intrerupa alimentarea .Ele nu au mai venit de atunci acolo, nu locuieste nimeni, fiind casa veche se distruge. Eu doresc sa o vand insa ele nu sunt de acord decat daca impartim egal cu toate ca mama mea ma lasat partea ei. Astept sa imi oferiti sfaturi si solutii. Daca merg in tribunal , ma gandesc ca nimeni nu le poate obliga sa vanda.