avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate atilakrizsan

Activitate atilakrizsan

Ce sfat puteti sami dati ? Sa trimit actele care mi se cer de catre asigurator si sa vad ce raspuns primesc.
La momentul cand sa facut creditul nu sa cerut nici un act medical. Si nici polita de asgurare nu am primit deci nu stim nici pe ce suma a fost facuta polita. Daca acopera creditul sau nu.
Am sunat la asigurator si am cerut o copie dupa polita de asigurare pentru a vedea ce clauze sunt enumerate acolo pentru care nu se despagubeste creditul si am fost refuzat. Atunci cand se semneaza asigurarea de viata de ce nu se cere fisa medicala pentru asigurat sa vada daca al pot asigura sau nu. De ce cer fise medicale dupa deces ca sa spuna dupa aia ca nu intra an bolile enumerate de ei
Atunci de-ce mai cere banca asigurare de viata daca tot vor sa-si recupereze bani. Si ratele care s-au dublat oare nu a fost o hotie din partea banci pentru o luna de neplata
Inca succesiunea nu s-a dezbatut deoarece are o singura fata si nu se grabeste.
Si de ce dupa un an de zile ,pana acum nu au stiut ca au de recuperat bani ?
Socrul meu a anprumutat o suma de bani de la banca( Citi bank ) an doua transe. Adica 10000 ron cu asigurare de viata . Dupa 2-3 ani a m-ai anprumutat 5000 ron. Dupa care sa platit o rata lunara de 300 ron. Acum 2 ani socrul meu a cazut la pat grav bolnav. Soacra nu a platit o singura rata pe luna respectiva din lipsa de bani. A 2 -a luna a venit o rata lunara de 600-700 ron timp de un an de zile pana cand a decedat socru. Asta se antampla acum un an am trimis la banca certificatul de deces . O perioada am avut pace dupa care am primit niste harti de la firma de asigurari . Sa le trimitem harti de ce boli suferea si cauza decesului. Iarasi o perioada a fost liniste dupa un an revine banca cu un telefon daca nu vrem sa fim dati an judecata sa platim suma de 10000 ron an rate de 150 ron pe luna. Poate sa ma ajute cineva cu o explicatie logica. Va multumesc.