avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Activitate andmish

Activitate andmish

Buna ziua,

Am cumparat un apartament si vreau sa fac schimbare de destinatie deoarece el figureaza in acte ca birou+oficiu+wc in realitate biroul s-a impartit in 2 camere printr-un perete de rigips.Apartamenetul este la parterul unei cladiri fiind complet amenajat ca un apartament.

De la Urbanism mi-au spus ca nu pot da certificat de urbanism favorabil schimbarii de destinatie deoarece in PUD-ul cladirii/zonei corpul din care face parte ap.meu apare ca fiind functiuni mixte( birouri+ spatii comerciale etc) dar nu apare ca fiind locuinte.
In realitate celelalte apartamente din scara figureaza in CF/Contract V-C ca birou+camera sau birou+2 camere etc doar la mine apare ca fiind 1 birou.

Intreb asta deoarece Cadastru pentru masuratoare are nevoie de autorizatie de construire si certificat de urbanism.Mai specific ca nu vreau sa fac nicio modificare de structura sau sa adaug vreo constructie doar sa-mi separ scriptic biroul in camera + birou ( 2 incaperi asa cum ii in prezent) asta pentru a-mi putea face buletinul pe aceasta adresa.

Ce solutii am mai departe ?

Multumesc anticipat