avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare de destinatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare de destinatie

Buna ziua,

Am cumparat un apartament si vreau sa fac schimbare de destinatie deoarece el figureaza in acte ca birou+oficiu+wc in realitate biroul s-a impartit in 2 camere printr-un perete de rigips.Apartamenetul este la parterul unei cladiri fiind complet amenajat ca un apartament.

De la Urbanism mi-au spus ca nu pot da certificat de urbanism favorabil schimbarii de destinatie deoarece in PUD-ul cladirii/zonei corpul din care face parte ap.meu apare ca fiind functiuni mixte( birouri+ spatii comerciale etc) dar nu apare ca fiind locuinte.
In realitate celelalte apartamente din scara figureaza in CF/Contract V-C ca birou+camera sau birou+2 camere etc doar la mine apare ca fiind 1 birou.

Intreb asta deoarece Cadastru pentru masuratoare are nevoie de autorizatie de construire si certificat de urbanism.Mai specific ca nu vreau sa fac nicio modificare de structura sau sa adaug vreo constructie doar sa-mi separ scriptic biroul in camera + birou ( 2 incaperi asa cum ii in prezent) asta pentru a-mi putea face buletinul pe aceasta adresa.

Ce solutii am mai departe ?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie minusa76 minusa76 Buna ziua,detin un imobil cu destinatie mixta,la momentul achizitionarii in 2017,exista un magazin alimentar ,cu toate autorizatiile din 2003.Eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Buna seara, apelez din nou la ajutorul vostru nepretuit.societatea ... AncaIoanaC AncaIoanaC Buna seara, apelez din nou la ajutorul vostru nepretuit.Societatea noastra detine 2 apartamente incadrate ca si fiind spatii de birou pe care noi nu le folosim ... (vezi toată discuția)
De unde stiu daca pot construi pe un teren? gistra gistra Unii zic ca ajunge daca un teren are PUG. Altii zic ca trebuie sa aiba si PUZ. De unde pot fi 100% sigur ca pot contrui o casa pe un teren? Se poate ... (vezi toată discuția)