avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara, apelez din nou la ajutorul vostru ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara, apelez din nou la ajutorul vostru nepretuit.Societatea ...

Buna seara, apelez din nou la ajutorul vostru nepretuit.Societatea noastra detine 2 apartamente incadrate ca si fiind spatii de birou pe care noi nu le folosim cu destinatie spatiu birou si pe care intentionam sa le vindem.Inainte de acest demers intentionam sa facem schimbat in spatiu locativ insa solicitarea ne-a fost respinsa de la Urbanism, pe motiv ca in corpul blocului sunt spatii de birouri si am crea un disconform proprietarilor + partea de autorizatie ISU ar trebui modidicata.Solutia pe care ne-o propun ei este sa convingem toti proprietarii sa isi modifice destinatia imobilelor, ceea ce desigur nu se poate intampla. Din pacate nu pot sa dovedesc si este irelevant ptr organele statului, faptul ca in tot corpul de bloc care este destinat spatiilor de birou ( exista si corpuri cundestinatie mixta) defapt functioneaza 1 birou si in rest sunt amenajate ca si locuinte.Va solicit parerea, daca exista vreo portita prin care as putea sa fac aceasta schimbare care sa imi permita vanzarea bunului.

Multumesc in avans

Alte discuții în legătură

Acord vecini pentru spatiu pentru servicii profesionale PaulD91 PaulD91 O companie care detine un birou la parterul blocului vrea sa inchirieze acest spatiu unei alte companii ce doreste sa deschida o bucatarie pentru catering ... (vezi toată discuția)
Autorizare isu spatiu amenajat în clădiri olivermircea olivermircea Va rog un punct de vedere în situația mea, am închiriat un spațiu într-o clădire p+2 , clădire în care nu sunt înglobate spatii de locuit -mai exact ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie andmish andmish Buna ziua, Am cumparat un apartament si vreau sa fac schimbare de destinatie deoarece el figureaza in acte ca birou+oficiu+wc in realitate biroul s-a ... (vezi toată discuția)