avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate neamtualin

Activitate neamtualin

ok va multumesc mult pentru raspunsuri
da deci scap de vatamare corporala din culpa dar pentru conducere fara permis accident si parasirea accidentului se mai trece cu vederea si se poate sa imi dea cu suspendare nu?
o ultima intrebare si va multumesc mult ca ma ajutati .. adica cum daca indeplinesc cindiitle nu inteleg :D procuroarea ma intrebat daca vreau avocat si eu am zis ca nu vreau avocat ca nu are cum sa demonstreze ca eu nu am facut accident si ca am condus fara permis ...si inca o intrebare procuroarea a zis ca ma cheama in jurul luni octombrie si suntem in noiembrie oare cauta probe ca omul care era cu mine in masina sa lovit in accident?? el a declarat ca a cazut dupa scara nu sa lovit in accident ... va multumesc
cyan a scris:

Pana la tribunal trebuie sa treceti in primul rand pe la procuror. Apoi la judecatorie.

da am fost la procuratura cu victima m.am impacat si a ramas sa ma cheme la tribunal ... deci nu e caz de puscarie nu? masina nu era a mea dar i,am dat bani la om pe masina si el nu a depus nici o plangere impotriva mea ... va multumsc pentru raspunsuri

nu am cazier .. si pentru conducere fara permis si accident nu imi poate da cu executare nu?? in cel mai rau caz cu suspendare?? sau depinde de ce scrie procuroru si peste ce judecator dau ... va multumesc pentru raspunsuri
Buna ziua ,

am si eu o intrebare .. am condus pe un drum public o masina nu am avut permis de conducere si am intrat intr-un copac .. mai era cineva cu mine in masina care sa lovit si a stat 2 luni in spital ... acum eu as vrea sa stiu daca sunt pasibil de puscarie ?? politia nu a venit atunci la accident dar ma luat de acasa a 2 zi am dat o declaratie am spus cum sa intamplat si a ramas sa ma cheme la tribunal dar vad ca au trecut 5 luni si nu ma mai cheama .. va ultumesc