avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters305630

Activitate ContSters305630

buna ziua,

am vazut pe cateva site-uri ca nu este obligatorie adeverinta de la asociatia de locatari pentru contract de donatie al unui apartament si ca donatarul poate sa dea o declaratie cum ca este de acord sa preia eventuale debite exitente ....intretinerea este platita la zi doar ca cei de la Asociatie nu sunt prea cooperanti in urma unor discutii mai aprinse cu ei. puteti sa-mi confirmati acest lucru?
Răspuns la discuția frauda asociatie proprietari
acuzatiile sunt din 2009...totul s-a terminat cu scandal...de aceea le-a si dat actele pur si simplu, fara un proces- verbal detaliat ( doar o simpla hartie in care scrie faptul ca le-a predat documentele asociatiei, fara sa detalieze documentele)..insa abia acum au facut expertiza insa in expertiza nu sunt trecute toate documentele pe care el le-a predat ( plata salariilor pe 5 ani, reparatii acoperis, schimbare tevi subsol-lucruri de care toti locatarii stiu) ...aceste documente nu apar iar el stie foarte bine ca a predat absolut tot ce avea ...am contactat un avocat care sper sa ne ajute sa elucidam lipsa acestor documente si daca putem demonstra ca ele chiar au existat...multumesc
buna ziua,

sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. prietenul meu a fost administrator de bloc (2 scari dintr-un bloc de 4 etaje din cartierul Ferentari) in perioada aprilie 2003-ianuarie 2009 si este acuzat de frauda in urma unei expertize contabile pentru suma de 126.749 RON....o suma exorbitanta....cea mai mare greseala a lui este ca nu a facut un proces-verbal atunci cand a predat actele noilor reprezentanti ai asociatiei si nu apar anumite documente: nici macar documentele care atesta toate platile salariilor angajatilor asociatiei (inclusiv al salariului lui) plus reparatii ( au fost schimbate toate tevile de la subsol si nu apare pe nici un document plata acestor servicii) plus multe alte consumabile.....cand le-a spus celor de la Sectia de Politie ca nu sunt toate documentele trecuta ei i-au raspuns ca doar aceste actea le-a primit in urma plangerii depuse de cei de la Asociatie de locatari....ce putem face in acest caz? cum putem dovedi ca nu este vinovat?....multumesc frumos