avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract donatie fara adeverinta asociatie locatari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract donatie fara adeverinta asociatie locatari

buna ziua,

am vazut pe cateva site-uri ca nu este obligatorie adeverinta de la asociatia de locatari pentru contract de donatie al unui apartament si ca donatarul poate sa dea o declaratie cum ca este de acord sa preia eventuale debite exitente ....intretinerea este platita la zi doar ca cei de la Asociatie nu sunt prea cooperanti in urma unor discutii mai aprinse cu ei. puteti sa-mi confirmati acest lucru?
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2013
ContSters305630, utilizator
Este obligatoriu sa se mentioneze valoarea debitelor conform adeverintei.
Nu inteleg, pentru cateva certuri? Le cereti adeverinta ca sa scape de dv. doar, le faceti un bine; le dati in scris cererea cu dovada si termen de raspuns, in caz contrar raspund pentru pierderea avansului pe care l-ati primit sau alte daune...
E pueril, sincer, suntem copii de 3 ani? Nu ne indeplinim obligatiile de serviciu ca avem opinii contrare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru vanzarea apartamentului tanis tanis Doresc sa vand apartamentul pe care il detin, iar pentru aceasta am nevoie de adeverinta de la asociatia de proprietari din care sa reiasa situatia la ... (vezi toată discuția)
adeverinta bloc pt vanzare apartament- se doreste vanzarea unui apartament, dar am nevoie de o adeverinta ... Caraana Caraana Se doreste vanzarea unui apartament, dar am nevoie de o adeverinta de la presedintele de bloc, care sa confirme ca nu exista alte probleme decat plata unor ... (vezi toată discuția)
Refuz adeverinta Buburuzoi Buburuzoi Buna sera. Locuiesc in sect 4, vreau sa vand un apartament, am facut adeverinta ca nu am datorii, chiar am un avans platit pe doua luni, e semnat de ... (vezi toată discuția)