avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz adeverinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz adeverinta

Buna sera. Locuiesc in sect 4, vreau sa vand un apartament, am facut adeverinta ca nu am datorii, chiar am un avans platit pe doua luni, e semnat de admknistrator dar presedintele refuza sa puna numar de inregistrare si sa semneze cu stampila. Ca asa e el, asa vrea el. Ce pot face? Nu exista datorii, nimic.
Cel mai recent răspuns: Buburuzoi , utilizator 20:52, 29 August 2017
Mergeți la executor și îl notificați sa semneze adeverinta,în caz contrar îi cereți despagubiri. Notificarea ajunge de pe o zi pe alta.
Imi puteti, va rog, sa ma ajutati cu adrese de executori? Daca aveti si se poate? Si va multumesc ptr raspuns. Bucuresti, sect 4.
Dar are voie sa faca asa ceva? Notarul a ramas perplex cand a vazut adeverinta si chitantele platite ca avans si faptul ca presedintele refuza sa semneze. Fara motiv. Repet, fara motiv.
Nu are voie,e caz penal.Lista cu executori se găsește la Uniunea Executorilor.
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
avvalentina, utilizator
Notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia semnarii adeverintei care atesta inexistenta debitelor -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
El are numerele de inregistare.
Pur si simplu nu vrea ca asa zice el. E vorba aia romaneasca,de smecher.
Si am semnat promisiunea de vanzare. La final, cand se va semna cel final, o sa am nevoie de acea adeverinta, pe care, neavand nici o datorie, dar si cu plata in avans, semnata de administrator, din cauza presedintelui, n-o pot avea. Si tranzactia.....
Va multumesc de raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
Buburuzoi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta pentru vanzarea unui imobil andreeaflorentina andreeaflorentina Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc (vezi toată discuția)
Promisiune vânzare cumparare mirela0601 mirela0601 Am încheiat o promisiune de vânzare cumpărare pt un apartament, eu fiind cumpărătorul. Din păcate din motive ce nu țin de el, vânzătorul nu poate pune ... (vezi toată discuția)
Refuzul administratorului de a semna adeverinta pentru vanzare apartament petremarianconstantin petremarianconstantin Buna ziua, As dori sa va intreb ce pot face in cazul in care administratorul blocului refuza sa-mi semneze adeverinta pentru vanzare apartament desi eu sunt ... (vezi toată discuția)