avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate mateiuparaschiva

Activitate mateiuparaschiva

Răspuns la discuția Asistent personal
MULTUMESC DIN SUFLET !!!! AM FOST CHEMATA LA PRIMARIE SA SEMNEZ SI EU AM REFUZAT DECAI CE MA SFATUITI SA SEMNEZ ?SI APOI SA IAU MASURI?
MAI AM SI EU O INTREBARE CAT ESTE DE LEGAL SA NE CONCEDIEZE DIN FUNCTIA DE ASISTENT PERSONALI SI CAT ESTE DE LEGAL SA NU NE DEA INDEMNIZATIE DE HANDICAP ,SI CE SE INTAMPLA DACA NU AM VRUT SA SEMNEZ PREAVIZUL (NU AM PRIMIT INSCRIS NIMIC A FOST DOAR VERBAL) MAI PRIMESC SOMAJ?IN CAZ CA EU NU AM DREPTATE MULTUMESC ANTICIPAT ..POT SA II DAU IN JUDECATA?
va multumesc din suflet pentru raspuns
as vrea sa stiu daca domnul primar din orasul medgidia procedeaza legal ..sunt mama unei fetite cu dizabilitati incadrata cu garadul grav(1) cu asistent personal ....fiind angajata pana la data de 1 noiembrie de la aceasta data sunt data in somaj mentionez ca nu imi este acceptata nici cererea pentru a primi indemnizatia de handicap pentru fetita mea nu cumva domnul primar incalca legea 448/2006 ?si ce masuri legale se pot lua asupra dansului ....certificatul de incadrare in grad este si insotit de o hotarare emisa de protectia copilului