Persoana in pricina e ruda mea, femeie care sta singura si nu face smecherii din astea.
"Intra in responsabilitatea exclusiva a proprietarului sa verifice permanent..."
Referitor la acesta, ziceam ca da stiu asta, dar nu am considerat raspuns, adica nu e raspuns la intrebarea "cum se poate dovedii adevarul?"
Ruda mea nu pleca de acasa cand era instalatorul acolo, eu ziceam in general ca pleaca de acasa de dimineata pana seara tarziu si abia consuma apa, gaz , curent.
Ca sa nu devina discutia neplacuta, ma opresc aici, vad ca unii deja se agita.
Va multumesc.
"Daca persoana abia consuma pt ca abia e acasa cum se justifica consumul individual mare"
Consumul pe bloc era mare....doar ca persoana in pricina pica ca oaia neagra pt ca avea sigilul rupt. Poate fi o teava rupta, fisurata care ar justifica consumul mare pe bloc...
a iesit un consum mare ... si se cauta de unde provine problema. Persoana respectiva nu are nici o treaba cu cele intamplate, abia consuma pt ca abia e acasa.
Mersi , dar nu ati dat un raspuns la intrebarea mea. Stiu ca proprietarul e cel cu responsabilitatea sa verifice contoarele.
Ce se poate face daca sigilul de la contor a fost rupt de un "meserias" si proprietarul nu stia de acest lucru pana a observat un vecin care a fost la proprietar dupa care a urmat scandal. Cum se poate dovedi nevinovatia mai ales daca proprietarul abia sta acasa in majoritatea timpului e plecat.