Buna ziua! Am o intrebare care ma roade de ceva vreme,mai ales ca in relatia sef-angajat nu este o situatie prea roz si de aceea ma tem de repercursiuni: Seful meu,respectiv directorul genereal al unei companii cu capital de stat ma foloseste pe post de sofer personal,mai ales pentru a face diversee deplasari cu membrii familiei sale,in timpul orelor de program si avand in vedere ca functia mea nu este de sofer insa sunt direct subordonat Directorului General.
Salut...Am finalizat in 2009 Fac.Spiru Haret Bucuresti la forma de invatamant ID, facultatea Sociologie Psihologie specializarea Psihologie.
Am demarat impreuna cu un grup de colegi proces cu facultatea si Ministerul Invatamantului(mormantului viitorului tinerilor si al tarii)...si evident dupa primul proces s-au respins dosarele pe motiv ca nu este un caz in care sa poata lua o decizie,pentru ca exista o lege,chiar daca este dat de catre Instanta un Ordin judecatoresc IREVOCABIL prin care Ministerul este obligat sa elibereze diplomele in cel mai scurt timp.........S-a facut recurs insa mai dureaza aproximativ un an pana la demararea noului proces.
As vrea sa termin odata cu toata tevatura aceasta de aceea cer ajutorul oricui poate ajuta concret in acest caz,evident daca este cu putinta o implicare in grupul celor care se lovesc de nebunia asta.