Salut...Am finalizat in 2009 Fac.Spiru Haret Bucuresti la forma de invatamant ID, facultatea Sociologie Psihologie specializarea Psihologie.
Am demarat impreuna cu un grup de colegi proces cu facultatea si Ministerul Invatamantului(mormantului viitorului tinerilor si al tarii)...si evident dupa primul proces s-au respins dosarele pe motiv ca nu este un caz in care sa poata lua o decizie,pentru ca exista o lege,chiar daca este dat de catre Instanta un Ordin judecatoresc IREVOCABIL prin care Ministerul este obligat sa elibereze diplomele in cel mai scurt timp.........S-a facut recurs insa mai dureaza aproximativ un an pana la demararea noului proces.
As vrea sa termin odata cu toata tevatura aceasta de aceea cer ajutorul oricui poate ajuta concret in acest caz,evident daca este cu putinta o implicare in grupul celor care se lovesc de nebunia asta.
Au existat mai multe actiuni impotriva unitatii de invatamant precizate de dvs,pentru care instanta,in final, a pronuntat hotarare ramasa definitiva ,prin care ministerul este obligat sa elibereze diplomele
Unitatea emitenta motiveaza intarzierea eliberarii diplomei prin inexistenta formularelor tip pe care sa fie inregistrate diplomele, fie prin numarul crescut de cereri depuse de absolventi
Diplome spiru haret
maricuta
Buna ziua,
Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, inscrisa in anul 2004 am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie in 2008, (4 ani), forma ID.
In ... (vezi toată discuția)
Diploma ush
djpadrecito
Buna ziua!
Am absolvit in 2009 Psihologia la ID, la Spiru Haret Craiova!
Recent, dupa ce am luat legatura cu reprezentantii facultatii, mi s-a precizat ... (vezi toată discuția)