avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate CrsAlex

Activitate CrsAlex

Răspuns la discuția Divort pe cale amiabila, partaj
As mai avea o intrebare: in cazul in care eu deja am inceput sa imi duc din lucruri( haine, carti, ustensile de bucatarie, vesela etc... ) la mama ma poate acuza de furt? Pt ca de cand a observat ma tot amenininta ca nu am voie sa iau nimic din casa pana nu divortam si ca daca mai iau ma acuza de furt!
Si am nevoie de martori sau e de ajuns doar o declaratie probabil din partea parintilor mei?
Ma refer la razgandiri in sensul in care la inceput a fost de acor cu divortul pe cale amiabila iar acum incepe sa puna conditii pt a divorta. As mai avea o intrebare..... care sunt bunurile pe care le impartim in caz de partaj? Eu as vrea sa ma mut la parintii mei dar el refuza sa imi dea lucrurile achizitionate de mine cum ar fi: carti, haine.....
Nu a contribuit dar sustine ca ar trebui sa il despagubesc pt ca a ajutat cu bani la intretinerea ei. Acum imi cere fie banii bagati in ea, fie jumatate din banii pe care i-am platit pentru masina. Este posibil sa ceara asa ceva in cazul unui partaj? Mai exect daca se ajunge la partaj ce anume se poate imparti pentru ca noi nu avem decat masina care este pe numele meu pt ca in rest stam in casa parintilor lui si el nu are nimic pe numele lui. Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Am si eu o intrebare.... eu si sotul meu dorim sa divortam pe cale amiabila. de ceva timp se tot razgandeste si imi pune conditii. intrebarea mea este: in cazul in care exista o masina care este pe numele meu si este cumparata de parintii mei si s-a achizitionat in timpul casatoriei se imparte in cazul unui partaj?