avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate gomby49

Activitate gomby49

Răspuns la discuția \"drum de servitute\"
Buna seara,
Va multumesc, pentru sfaturi,in ceea ce priveste d-na sau d-ra
"AVLIL", am impresia ca nu a citit msj mele sau [editat] nu realizeaza ca eu in prezenta unor marori am atetionat sa intrerupa executarea gardului chiar cind a inceput explicandu-i ce inseamna "drum de servitute.
Imobilul respectiv pe care eu am nr.cadastral are proprietar unic in persoana mea.
Acum am posibilitatea sa-l instrainez dar din cauza acestui gard si a acelui drum prin care se micsoreaza suprafata imobilului, cumparatorul cere pe buna dreptate sa clarific aceasta situatie neplacuta.
Cu deosebit respect,
Răspuns la discuția \"drum de servitute\"
Buna seara,
Nu a fost nici un fel de desmembrare.
Lotul este pe un nr cadastral si i-am acordat drept de trecere, prin bunavointa mea dar acum cand vreau sa instrainez lotul, cumparatorul vrea sa-i dau intreaga suprafata.
Cumparatorul m-a intrebat ce este cu aceasta carare de 0.80m latime prin propritatea mea (adica ceea ce vreau sa instrainez), mai ales ca a si facut un gard ca si cum ar fi exista un alt proprietar.
Va multumesc,
In urma unei sentinte data de un tribunal din jud Alba am convenit cu cel cu care eram in proces sa-i acord o cale de acces cu piciorul prin proprietatea mea, cu toate ca respectivul mai avea o cale de acces cu orice mijloc de transport dar in partea nordica la o alta strada.
In urma cu un an respectivul s-a hotarat sa inprejmuiasca acea cale de acces cu toate cal-am atentionat sa nu faca acest lucru intrucat nu este proprietar pe acea cale de acces.
Care este calea legala pe care trebuie sa o urmez ?
Cu deosebit respect,