avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate black_fn

Activitate black_fn

Răspuns la discuția Factura apa rece mare
Asa e. Aceasta pierdere sa inregistrat in luna iulie, si eu m-am mutat in luna mai din acea garsoniera.
Răspuns la discuția Factura apa rece mare
Nu vad de ce as plati aceasta diferenta, daca sunt la zi cu plata facturilor si in plus mi se parea o diferenta prea mare pentru 3 luni.
Răspuns la discuția Factura apa rece mare
Din cate imi aduc eu aminte da.
Răspuns la discuția Factura apa rece mare
Cand m-am mutat era restanta la plata intretinerii si proprietarul a achiatat aceasta. Dupa eu am platit factura la intretinere de fiecare data. In fiecare luna venea cineva de la administratie si lua datele de la contor. Acum s-a schimat Administratotul si au depistat ei diferenta de 50 mc. Dar nu mi se pare normal sa am asa o diferenta daca a stat o perioada scurta de timp. Nu mai stau in acea garsoniera de vreo 2-3 luni.
Răspuns la discuția Factura apa rece mare
Deci daca inteleg corect, trebuie sa platesc aceasta diferenta, sau proprietarul care nu a verificat/reparat instalatia?

Si nu mi se pare normal sa se inregistreze o asa diferenta mare pentru 3 luni in care am stat in acea garsoniera.
Buna ziua,

Am stat in chirie 3 luni intr-o garsoniera si am platit la zi facturile pentru intretinere. In fiecare luna venea un reprezentat a administratiei pentru a citi contoarele. Totul bine si frumos pana acum cateva zile cand m-a sunat proprietarul si m-a anuntat ca l-au sunat aia de la administratie cum ca s-ar fi depistat o diferente de 50 mc apa rece, si aceasta suma trebuie platita. Este posibil asa ceva, si cum proceda in acest caz?

Multumesc foarte mult anticipat.