avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate mirceamuresan

Activitate mirceamuresan

@legally_aid: Intrebarea e simpla: pot sa ma loghez pe facebook, in cazul in care pe facebook nu am nici o persoana in lista de prieteni din martori/inculpati/parti vatamate...samd? Deci efectiv sa vb cu prietena mea pe facebook...se considera rea credinta?

@avocat_lascoschi: am fost si am intrebat. Nimeni nu ma poate lamurii. Am pus urmatoarele intrebari:

In cazul in care imi cumpar 1 dvd cu filme pe el, si il introduc intr-un laptop pt a ma uita la filme, folosesc sisteme informatice ? Un laptop se consider un sistem informatic...dupa gandirea mea... Domnul agent a ridicat tacut din umeri...

In cazul in care imi cumpar un TV cu Smart TV...si ma uit la TV, FARA a accessa internetul...imi incalc obligatia ? La fel, domnul agent a ridicat din umeri...

DAR, la un termen anterior, i s-a spus unui co-inculpat care a invocat ca e absurd in anul 2013 sa nu avem voie sa ridicam bani de la un bancomat (care la fel e considerat un sistem informatic).. In cazul in care vrea sa ridice bani, judecatoarea ia sugerat sa mearga la ghiseul bancii...

Deci... unde e buna sau reaua credinta cand ridici bani de la un bancomat, de pe contul tau... ?!

Multumesc anticipat... !
Buna ziua,

sunt nou aici, sper sa fiu in categoria corecta.

Caut disperat raspuns la o problema si se pare ca sunt putine persoanele care s-au lovit concret de aceasta.

Sunt eliberat conditionat sub control judiciar; printre multe obligatii, am obligatia de a nu folosi sisteme informatice (de a nu ma loga) cu "rea" credinta. (Cu buna credinta, deduc ca am voie)

In ce cazuri discutam despre folosirea sistemelor informatice cu "rea" credinta, si cand e vorba de "buna" credinta?

Sper ca aici sa fie cineva care a mai avut problema si sa aflu un raspuns concret, pt a putea evita o re-arestare...

Multumesc anticipat !

Muresan