avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate greenmile00

Activitate greenmile00

Răspuns la discuția Facebook
Pai am mentionat ... pozele sunt trimise chiar de ele. Nu le iau eu :)
Discuție Facebook
Buna seara. Revin cu o intrebare la care nu am primit inca un raspuns.

Sa spunem ca exista o pagina pe facebook, adresata practic tuturor categoriilor de varsta, ce contine doar poze trimise de diverse fete, poze in mod clar decente, si insotite de un mesaj de complimentare (asta e si tematica paginii ... complimentarea fetelor). Aceste poze sunt postate pe pagina, insotite de o etichetare catre profilul fetei ce a trimis poza.
Ma intereseaza daca exista vreo prevedere legala ce sa impiedice postarea pozelor trimise de unele fete ce practic ... sunt minore. Varsta minima fiind 16 ani.

Va multumesc.
Răspuns la discuția Poze pagina Facebook
poate ca m-am exprimat gresit ... am spus fete minore, dar asta sa nu se inteleaga ca ar fi fete de 5 ani ... este vorba de fete de cel putin 16 ani ...
si fara ipostaze indecente

[Timp de 30 de minute aveti posibilitatea sa corectati sau sa completati mesajele postate folosind optiunea Editeaza, va rog nu postati mesaje consecutive in interiorul acestui interval. Multumesc]
Răspuns la discuția Poze pagina Facebook
este o pagina dedicata frumusetii si aprecierii acesteia ... fata vrea pe pagina, eu vreau sa cresc pagina ... se poate, sau nu se poate legal :) ...
Buna seara,

Va deranjez cu o intrebare.
Daca am o pagina pe facebook, pe care o dedic integral, sa presupunem frumusetii femeii. Pagina respectiva contine poze trimise de diverse fete, cu o mica descriere. Pozele clar sunt trimise de fete, de asemenea in fiecare poza fata ce apare este etichetata.
Ma intereseaza, daca primesc o poza de la o fata cu varsta sub 18 ani ... am nevoie de acordul parintilor ei pentru a o posta pe pagina?
Mentionez ca postarea s-ar incadra absolut perfect cu tiparul paginii ... adica poza, cu o mica descriere, si etichetarea catre profilul acesteia.
Sau ... exista alte aspecte legale ce m-ar impiedica sa fac asta?
Mentionez ca intreaga structura a paginii se incadreaza decentei.

Multumesc.
Discuție Declaratie 400
Buna seara,

Sunt nou pe acest forum, si m-am inregistrat pentru ca, in primul rand, ma confrunt cu o mica situatie.

Am o mica societate deschisa, XXXX, care nu mai are activitate de ceva timp. Nu am inchis-o, si nici suspendat-o, pentru ca sper ca la un momentdat sa reincep activitatea pe ea.

Problema de care am dat acum, este o amenda pe care am primit-o, in valoare de 1000 RON. Se pare ca in luna iunie, declaratia 400 nu a fost depusa.
Contabila care se ocupa de situatia mea, spune ca a depus acea declaratie prin posta, pe format CD, conform procedurii. Ieri am primit instiintarea amenzii, am sunat-o si a spus ca va cauta dovada depunerii declaratiei respective. Azi mi-a spus ca a fost la Fisc, si ca CD-ul respectiv era stricat, motiv pentru care nu mai e nimic de facut ... trebuie sa platesc amenda.

Acum, poate ca nu ma pricep prea mult la detalii de oridin juridic, dar consider ca, in cazul in care CD-ul era stricat, era de datoria lor sa ma anunte, sa trimita o notificare ca eu sa pot sa le trimit un altul, bun.

Ma intereseaza cum sa ridic problema in fata contabilei, pentru ca eu unul consider ca e ceva ce implica si o vina a ei. Ma intereseaza care e procedura exacta de depunere a acestor declaratii, si mai mult de atat, ce documente sunt eliberate de institutia in cauza, care sa ateste primirea acelui CD.

Va multumesc,
Radu