2. - Veniturile obtinute inn baza unui contract de agent sunt venituri profesionale impozabile si sunt luate in calculul indemnizatiei pentru CCC.
- Dar, atentie: pe perioada cat beneficiati de indemnizatie de somaj nu puteti sa obtineti astfel de venituri deoarece se va suspenda plata indemnizatiei de somaj.
eu stiam ca beneficiz de somaj daca realizez venituri mai mici decat indicatorul social de referinta (500 lei).....acum nu inteleg
1.luna septembrie se pune la socoteala daca data stabilirii dreptului de somaj este 30.09.2013 anterior fiind incadrata ca persoana in cautarea unui loc de munca dupa terminarea facultatii?
2.daca semnez un contract de agent, se incadreaza la activitati independente?stiu ca veniturile rezultate in urma acestui contract sunt impozabile
Buna ziua! Am si eu o nelamurere: in iulie 2013 mi-am dat licenta, dupa care m-am inregistrat la AJOFM pt somaj.Somajul l-am primit prima data luna aceasta,in noiembrie, luna in care am si ramas insarcinata, urmand sa nasc in august 2014.Intrebarea mea este: as putea primii indemnizatie daca dupa terminarea somajului pana la nastere ma angajez sau imi platesc contributiile din mana? Va rog lamuriti-ma, astept un raspuns!
Va multumesc anticipat si va urez o zi buna!