avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate danielrafail

Activitate danielrafail

am lucrat la un patron 1 luna de zile si nu m-ia facut carte de munca am avut un accident de munca intre tinp m-am taiat la picior cu polidiscul si nu vre sa imi dea bani 400,ron l-am dat in judecata pentru inselatorie si daune pentru picior mentionez ca am 16 zile medicale pot sal castig in tribunal am vreo sansa ori imi trebuie martori va multumescwww.avocatnet.ro/images/smil...
buna ziua sant din tg jiu si am 2 intrbari personale va rog 1 am lucrat la un patron de constructie vreo 1,5 jumate si nu mi-a facut carte de munca intre tinp am avut un accident de munca m-am taiat la piciorul drept cu polidiscul si sa rugat de mine sa spun ca a fost un accicent la mine acasa ceea ce am facut intre tinp patronul nu a mai vrut sa imi dea peai 400.de ron salariu ramas l-am dat in judecata pentru inselatorie si pentru picior mentionez ca am 16 zile de la medicul legist si inca 7 de la urgenta si i-am cerut daune de 15000 de ron in plangere mai imi trebuie martori ori nu si daca da cum sa pun martori cand ei lucreaza la el lor lea facut carte de munca am vreo sansa sal castig in instanta cu amandoua dosare [inselaciune si daune pentru picior va multumesc
in cat tinp poti declara accidentul de munca la tribunal ori parchet daca lucrezi la negru fara carte de munca
buna ziua ma numesc bogdan daniel din tg jiu am lucrat la un asa zis patron 1 luna de zile unde mi sa promis carte de munca ori contract ceea ce nu mi sa facut in data de 15 ,11,2013 am avut un accident de munca m-am taiat la picior cu un polidisc patronul punandu-ma sa mint ca m-am taiat acasa la un gard ceea ce am si facut spunandu-mi ca im da salariul care mia ramas de luat adica 400.ron ceace na facut tinp de o saptamana l-am sunat si nu vrea sa imi dea bani am fost si am loat certificat medico legal 16 zile si l-am dat in judecata spunetimi va rog sincer imi trbuie avocat pentru asa ceva ori nu am vreo sansa de castig ori nu [mentionez ca l-am dat in judecata pentru daune morale si inselaciune ] si as vrea sa va mai intreb sant pasibil eu cunva de vreo amenda ca am lucrat la negru nefiind vina mea ca nu m-ia facut carte de munca si ce poate pati el dati-mi un raspuns va rog la adresa mea de mail danielrafaelbogdan@yahoo.ro va multumesc